Šola v naravi 2. razred

Mar 17, 2022 | Novice

Šola v naravi nam bo ostala v lepem spominu. Uživali smo v naravi in v vseh aktivnostih, ki smo se jih udeležili.
Zadnji večer smo si popestrili s plesom. Se vidimo jutri. 🙂

Sreda, 16. 3. 2022

Tudi danes smo imeli zelo aktiven dan. Poleg odkrivanja naravnih znamenitosti Kočevja in športnih aktivnosti se igramo tudi različne igre. Vreme nam je naklonjeno, tako da večino časa preživimo na svežem zraku. Dan smo zaključili z različnimi točkami, ki so jih pripravili učenci (ples, petje, igra …).

Torek, 15. 3. 2022

Danes in v naslednjih dveh dneh smo se nekateri že, drugi pa se še bomo preizkusili v kolesarskem poligonu, lokostrelstvu pa tudi v vožnji s kanujem po reki Rinži. Nekateri smo že izvedli daljši pohod do brunarice, kraške jame ter odkrivali gozd in živa bitja v njem. Danes pa smo vsi oddelki že izdelovali izdelek, ki ga bodo učenci prinesli domov. Imamo se super in vsak dan se naučimo kaj novega.

Ponedeljek, 14. 3. 2022

Z učenci 2. razredov smo si danes ogledali mesto Kočevje. Izvedeli smo veliko o njegovi zgodovini in spoznali znamenitosti mesta. Sprehodili smo se do reke Rinže, si ogledali znamenito cerkev sv. Jerneja in se sprehodili do Kočevskega jezera. Dan smo zaključili z nočnim pohodom v okolici doma Jurčka. 

Dostopnost