Šola v naravi, 4. razred PRIHOD

Jun 24, 2022 | Novice

Spoštovani starši. Sporočamo, da se četrtošolci vračajo iz Pacuga v petek, 24.6.2022 ob predvidoma 15.00 na parkirišče pri šoli. Zaradi morebitnih zastojev na cesti se čas prihoda lahko  nekoliko zamakne.  Lep pozdrav.
Četrtek, 23.6.2022 Pacug, 4. dan Kako hitro dnevi minevajo, če se imamo lepo. V današnjem dnevu smo veslali po morju s supi, ustvarjali kamnite skulpture, se veliko medsebojno družili in povezovali preko različnih iger, preko katerih smo iskali dobre lastnosti drug drugega in seveda veliko plavali. Ker pa je bil današnji večer naš zadnji skupni v Pacugu, smo pripravili večer zanimivih nastopov, v katerih smo pokazali, kaj vse znamo: od petja, plesa do stand – up nastopov. Navdušeno smo ploskali nastopajočim. Veliko je bilo smeha, dobre volje in iskric v očeh.
Sreda, 22.6.2022 Pacug, 3. dan Odšli smo na soline z ladjo Solinarko, kjer smo videli orodja, s katerim so delali solinarji ter si ogledali hišo solinarjev. Ogledali smo si mesto Piran. Videli smo Tartinijev trg ter najlepšo piransko hišo Benečanko. Zvečer smo odšli na pohod z lučkami do Strunjana. Maks Knafeljc, 4.b

Torek, 21.6.2022
Pacug, 2. dan

Začel se je zabaven dan
in vsak je zjutraj še bil zaspan.
Imeli smo jutranji šport
in za kosilo je bil kompot.

Po kosilu smo na sladoled odšli
in skoraj vsem so možgani zmrznili.
Kasneje smo na plažo odšli
in v vodo skakali.

 

Bina Vukotič Susman
Ava Sofija Godec Menič
Nina Korolkova
Nia Dončić Papež
Zara Rima Koradin

učenke 4.a

Ponedeljek, 20. 6. 2022
Pacug, 1. dan

Nestrpno smo ga pričakovali in ga končno dočakali – teden nepozabnih dogodivščin, ki jih prinaša šola v naravi. Že prvi dan smo se preizkusili v plavanju in vodnih igrah ter spoznavali okolico mladinskega letovišča v Pacugu. Dan pa se je zaključil z večernim pohodom v Piran.

Dostopnost